KUVAAJA & SUUNNITTELIJA

Olen mikkeliläinen graafinen suunnittelija ja luontokuvaaja, Suomen ammattiluontokuvaajien sekä Suomen luonnonvalokuvaajien jäsen.

Olen kuvannut luontoa jo noin 45 vuoden ajan ympäri Suomea. Kuvistani on tehty omia kirjoja ja kuvia on julkaistu lukemattomissa muissa kirjoissa, lehdissä, kalentereissa ja markkinointimateriaaleissa. Niitä on ollut esillä muutamassa näyttelyssä ja pitämissäni kuvailloissa. Vuoden luontokuva -kilpailuista on seinällä jokunen kunniakirja sekä Vuoden 2004 Luonto-kuvaajan titteli kuvalla -34°C.

Toinen ammattini, graafinen suunnittelija, on tarjonnut minulle lukuisia mahdollisuuksia luontokuvan käyttöön eri medioissa esitteistä verkkosivuille tai erilaisten tilojen sisustukseen. Graafinen ote näkyy kuvissani, niiden aiheissa ja kuvatessa jo etukäteen mietityissä käyttötarkoituksissa.

Kuvien laadun varmistan aina ajanmukaisella ammattiluokan kalustolla, jolla voin tuottaa rotevia tiedostoja myös isoja suurennoksia varten. Vuosikymmenten kokemus kuvankäsittelyohjelmista lisää mahdollisuuksia toteuttaa haluttu lopputulos.

ILPO AALTO